» V.I.P kund - Hyundai

Första nya bil köpt på Stilbil AB fr.o.m 2008-11-01, gäller så länge service utföres enligt servicemanual på Turebergs Bilcenter AB/Stilbil AB.

 • Bärgningsassistans 5 år
 • Mapcare (uppdatering navigation) 5 år
 • Förlängd motorgaranti 25 000 mil/10 år
 • Gratis lånebil vid förbeställd service, värde 200 kr.
 • Alltid tvättad bil vid service, värde 295 kr.
 • Speciella V.I.P inbjudningar på nya bilmodeller och andra evenemang
  (kräver e-postadress)

V.I.P Exclusive

Utöver V.I.P – Tre eller fler köpta nya bilar på Stilbil AB fr.o.m 2008-11-01.

 • Gratis däckförvaring, betala bara för montering
 • Gratis självrisk vid stenskottsreparation
 • Gratis arbetskostnad vid byte av glödlampor
 • Gratis arbetskostnad vid byte av torkarblad

» Hyundai har 5 års nybilsgaranti

Du får 5 års nybilsgaranti inklusive fri körsträcka. Du kör alltså
din Hyundai hur långt du vill i 5 år med fullständiga nybilsgarantier. I praktiken innebär det att om något går sönder utöver de vanliga slitagedelarna, så lagar vi det åt dig kostnadsfritt. Förutsättningen är förstås att din bil servats och skötts enligt rekommendationerna i Hyundais garanti- och servicebok.

5 års vägassistans

Med Hyundai Vägassistans blir ditt bilägande tryggare. För om du skulle få
 fel på bilen när du är ute på vägarna kan du räkna med att vi i första hand kommer utföra reparation på plats. Om en låssmed måste anlitas, ett bilbatteri laddas eller nytt bränsle transporteras, betalar Hyundai kostnaderna. Tar problemet mer än en timme att lösa, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller
flyg. Vägassistansen gäller kostnadsfritt
i hela Europa. Om det behövs betalar Hyundai kostnaden för hyrbil och eventuell hotellvistelse – för alla bilens resenärer.

5 års fria kartuppdateringar

Hyundai MapCare – När du lämnar in din bil på underhållsservice hos en auktoriserad verkstad ingår även en kontroll och eventuell uppdatering av ditt Hyundai-navigationssystem till den senaste kart- och mjukvaruversionen. Helt gratis! Servicen gäller 5 årliga uppdateringar räknat från bilens första registreringsdatum.

» Hyundai Finans

Hyundai Finans samarbetar med Hyundai-återförsäljarna runt om i Sverige och erbjuder olika finansierings- och tilläggstjänster som är anpassade för Hyundai-bilar, nya och begagnade.
Hyundai Finans vill hjälpa dig som privatperson eller företagare att förverkliga dina bilplaner oavsett om det gäller stora eller små bilar. De hjälper dig snabbt och smidigt med ett finansieringsförslag utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde. De vill helt enkelt att du skall ha den finansieringsform som passar dig bäst.

Läs mer om Hyundai Finans här

» Hyundai Bilförsäkring

Hos Hyundai får du som bekant mycket bil för pengarna. Men försäkringen då? Hyundai har i samarbete med Folksam tagit fram en skräddarsydd och förmånlig bilförsäkring som passar perfekt till både nya och begagnade Hyundai-bilar. Hyundai Försäkring är en bilförsäkring med extra mycket innehåll.

Läs mer om Hyundai Försäkring här

» Hyundai Originaltillbehör

Hyundai Originaldelar tillverkas enligt Hyundais specifikationer för att hålla lika hög kvalitet som din bil. Alla originaldelar konstrueras enligt högt ställda kvalitetskrav och genomgår noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. De är grundligt utprovade för att fungera optimalt tillsammans med bilens övriga delar och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Hos oss hittar du det mesta med anknytning till din Hyundai. Inte bara bildelar, utan allt från GPS-utrustning och multimedia till spolarvätska, aluminiumfälgar, styling, motor- och kupévärmare, däck och kompletta vinterhjul. Våra tillbehör är utprovade för just din Hyundai. Vi har ofta prisvärda kampanjerbjudanden till din Hyundai.