» Om oss

Turebergsbilcenter grundades av Leif Löfling och Rolf Larsson i början av 90-talet och hade sin lokal i Sollentuna där de hade verkstad och plåt. När Stilbil köptes av Rolf, Mikael och Bo flyttades Stilbil och Turebergs bilcenter samman och kunde erbjuda sina kunder en fullserviceanläggning. Året var 2009 då vi valde att flytta hela verksamheten från Malmvägen till Åsvägen i Upplands väsby för att kunna erbjuda våra kunder allting i bilväg under ett och samma tak med bilförsäljning, verkstad, skadeverkstad, lackering, bilglas samt hyrbilar.

Stilbils historia börjar lite tidigare, som första Hyundai återförsäljare i Sverige startades Stilbil redan 1970 men det var först 1990 som de skrev på avtalet tillsammans med Hyundai Bilar AB. Stolt återförsäljare som fick ett ärofyllt pris 2013 som årets bästa återförsäljare! Mycket tack vare att Stilbil och Turebergsbilcenter satsade med en helt ny topp modern anläggning år 2012!

Idag har Turebergsbilcenter och Stilbil två anläggningar i Stockholm. Huvudanläggningen i Upplands väsby stod klart 2012. Vi valde att satsa på en till filial för att utöka vår verksamhet ytterligare, år 2015 hade vi invigning på vår filial i Barkarby.

Stilbil började redan sin resa i början av 70-talet och hade då sin butik på Malmvägen i Sollentuna. År 2007 köptes Stilbil av Rolf Larsson, Bo Alm och Mikael Jonasson. Bo Alm är idag försäljningschef för Stilbil AB. Mikael Jonasson är idag verkstadschef för Turebergsbilcenter och har en lång erfarenhet från bilbranschen då hans resa började som billackerare. Rolf Larsson som idag är VD i företaget, har varit i bilbranschen i hela sitt arbetsliv. Började redan på tidigt 80-tal på verkstadssidan och har arbetat sig uppåt hela vägen.

Vi är idag ca 35 anställda inom Stilbil och Turebergsbilcenter som tillsammans bedriver vår verksamhet framåt, vi är Auktoriserad för Hyundai, Suzuki, KIA, Mitsubishi, Subaru, Fiat professionell samt Peugeot på skadesidan. Välkommen till din personliga verkstad!

Kontakta oss

Välkommen till våra anläggningar i Upplands Väsby och Barkarby. Telefon växel: 08 ? 5100 5200. Ski [...]

Medarbetare - Barkarby

Här hittar du oss som jobbar på Stilbil och Turebergsbilcenter i Barkarby.

Medarbetare - Upplands Väsby

Här hittar du oss som jobbar på Stilbil och Turebergsbilcenter i Upplands Väsby.

Öppettider

Här finner du våra ordinarie öppettider med reservation för eventuell ändringar.

Hitta hit

Adresser och kartor till våra anläggningar.

Jobba hos oss

Vi söker dig som har god känsla för service och problemlösning.

Integritetspolicy

Information om behandling av personuppgifter vid köp av bilar, tillbehör